Diyet Yaparken Yemek Saatleri

Sizi hedefe kadar onunla kalmaya motive edecek hızlı ve kolay sonuçlara hazır mısınız? Sağlıklı beslenme denge ile başlar. Tartıda harika sonuçlar elde etmek için yiyecek alımınızı dengelemek, çeşitliliği artırmak ve ayrıca ne zaman ve ne kadar yediğinizin bilincinde olmak istersiniz. Tabağınızdaki yiyecekleri dengelemek, Planladığınız tüm yiyecekleri her gün yemek ve öğünlerinizi harika zamanlarda yemek, ideal kilo verme sonuçlarına yol açacaktır.




Ne yediğiniz önemlidir, ancak kilo verme başarınız için ne kadar ve neden yediğiniz önemlidir. Diyet Merkezinde hem hızlı kilo vermenizi hem de kalıcı sonuçlar almanızı istiyoruz. Uygun porsiyonlar, öğün zamanlaması, oranlar, öğün atlamamak ve sık sık yemek yemek metabolizmanızı iyileştirir ve vücudunuzu depolanmış yağları yakıt için yakmaya ve kalıcı kilo verme sonuçları elde etmeye hazırlar. İşte Diyet Merkezi Programınızda Yemek Zamanlaması ve Sıklığı için bazı yararlı yönergeler.

Uyandıktan 30-45 Dakika Sonra Yemek Yiyin

Uzun bir gece uykusundan sonra vücudunuzun enerji için beslenmeye ihtiyacı olacaktır. Diyet Merkezi, vücudunuza enerji sağlamak ve günün ilerleyen saatlerinde aşırı yemeyi önlemeye yardımcı olmak için uyandıktan sonra 30-45 dakika içinde kahvaltı yapmanızı önerir. Kahvaltı yapmadan önce vücut sistemlerinizi güne hazırlamak için 1 bardak su için. Sizi daha uzun süre tok tutmak için yağsız protein, sağlıklı bir yağ ve rafine edilmemiş karbonhidrattan oluşan doyurucu bir kahvaltı yapın!

Sık sık yemek

Vücudunuzu enerjik tutmak ve metabolizmanızın en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için 2-3 saatte bir yemenizi öneririz. Yemeyi ertelediğinizde veya öğün atladığınızda, insülin seviyeleriniz yükselir, bu da kan dolaşımınızda insülin eklenmesine, istek duymanıza ve sonunda kilo alımına neden olabilir. İnsülin seviyeleri dengede olduğunda, vücudunuz açlık moduna girmez ve kan şekeri seviyeleri dengede kalır.

Yatmadan Önce Yemeğinizin 2 / 3'ünü Yiyin


Yemek yeme isteklerine yardımcı olmak ve aşırı yemeyi kontrol etmek için günün ilk 9 saati içinde kahvaltınızın, öğle yemeğinizin ve atıştırmalıklarınızın tadını çıkarın. Yatağa girdikten sonraki 2 saat içinde tüm yiyeceklerinizi yemeyi bitirin. Ayrıca vücudunuzun gün boyunca onları düzgün bir şekilde sindirmesini sağlamak için nişasta ve meyve porsiyonlarınızı günün erken saatlerinde yemenizi öneririz. Ayrıca karbonhidrat engelleyicilerinizi iştahınızı azaltmaya, açlığı azaltmaya ve yağ yakımını artırmaya yardımcı olması için aldığınızdan emin olun.

Her Şeyi Tabağınızda Yiyin


Pek çok kilo verme efsanesinin aksine, öğün atlamak veya yemeği tabağınızda bırakmak sağlıklı ve tutarlı bir kilo kaybı anlamına gelmez. Kaybetmek için yemek yemelisin! Hızlı ve sağlıklı kilo verme sonuçları elde etmek için planınızda ayrılan tüm yiyecekleri yiyin. Bu yiyecekler metabolizmanızı hızlandırmak ve vücutta termojenez - veya ısı oluşumu - oluşturmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu işlem vücudunuzun yakıt için yağ yakmasını ve fazla kiloları hızlı ve sağlıklı bir şekilde atmasını sağlar. Kalori değil besinleri sayın. Kendinizi besleyin ve sağlığınızı besleyin.

Uygun Oranlarda Yiyin


Her öğünde yiyecek gruplarının optimal oranını elde etmek kilo vermede başarılı olmak için çok önemlidir çünkü vücudunuzun kan şekerini ve kiloyla ilişkili hormonları dengelemesine izin veriyorsunuz. Uygun oranlar ayrıca vücutta termojenezi tetikleyecektir. Evde yemek hazırlarken kendinizi “kontrol etmek” için bir gıda ölçeği kullanın. Yetersiz yemek, metabolizmanızın ve yağ yakma faktörlerinin yavaşlamasına neden olabilir - bu yüzden yeterince aldığınızdan emin olun! Sık sık yiyin, dengeli porsiyonlar yiyin ve tabağınızdaki her şeyi yiyin! Bu basit kurallar, kilo vermenizi ve hepsini kaybetmenizi sağlamak için çok önemlidir! Diyet Merkezi olarak, kişisel metabolizma ve yaşam tarzı ihtiyaçlarınızı en üst düzeye çıkarmak için yemek planlama ve bir yemek programı konusunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. 

Yorumlar